Blackjack – några tips och lite trix

Blackjack är ett mycket enkelt spel med lika enkla regler men djupt under den något simpla ytan så lurar ett mycket avancerat spel. Det finns inga som helst genvägar till framgång i Blackjack. Det enda som gäller är att träna och träna och sedan träna ännu mer. I likhet med alla andra kasinospel så är Blackjack ett spel som rent grundläggande bygger på matematiska formler och sannolikheter. Om du har ett någorlunda hum om vilka strategier som gäller och klarar av att hålla huvudet kallt under spelet så erbjuder Blackjack dig en helt unik möjlighet att bli en vinnare vid spelbordet. Blackjack är ett i allra högsta grad utpräglat skicklighetsspel så det bästa tips som du kan få när det handlar om att bli framgångsrik i detta spel har du redan fått, nämligen att träna upp din egen kapacitet. Läs böcker om Blackjack, se till att spela så mycket du bara kan – gärna på spelsajter som erbjuder gratis spel i Blackjack – och ta dig tid att studera hur andra spelare agerar vid spelbordet. Det kommer att göra dig till den där vinnaren som du alltid har drömt om att vara.

Ett spel i stil med Blackjack ställer krav på spelaren att kunna sin sak rent tekniskt och teoretiskt, men det finns annat också som krävs av en spelare som vill nå framgång i Blackjack. Din mentala inställning till spelet är en annan minst lika viktig faktor som inverkar på hur du kommer att lyckas i detta spel. Av den anledningen så ska du inte låta modet falla om du helt plötsligt kommer in i en formsvacka och börjar förlora den ena given efter den andra. När förlusterna plötsligt kommer som på ett löpande band så kan det för många vara lätt att bara kasta in handduken och ge upp. Det är här en rätt attityd blir viktigare än allt annat. Statistiskt sett så kommer du nämligen alltid att förlora fler händer än du kommer att vinna. Det kan vara ett bra tips att ha med sig i bakfickan.

Ett annat smart tips att tänka på när du spelar Blackjack är att alltid spela enbart för ditt eget höga nöjes skull. Om du håller ditt spel på denna nivå så har du en rätt inställning och kan slappna av och njuta av spelet på ett helt annat sätt än om du bara jagar pengar hela tiden.

Spela långsiktigt och tänka alltid i flera steg framåt. Ge akt på din egen koncentration. Om du inte kan koncentrera dig på spelet till hundra procent utan störs i ditt spel av olika yttre faktorer så är det bättre att du lämnar bordet för en stund och gör något annat, kanske äter en bit mat eller tar ett glas i baren, innan du sedan återvänder till spelbordet och fortsätter att spela.

Satsa inte pengar som du inte har. Det är jättelätt att spela bort hyran eller matkassan om man inte ser upp. Kom alltid ihåg att sluta när du ligger på topp.

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.