Blackjack system

Det finns inte många andra spel som rider på en sådan formidabel våg av popularitet och framgång som vad Blackjack gör. På många sätt och vis är den helt enorma kulten kring Blackjack helt unik och saknar därmed motstycke i spelhistorien. En av många förklaringar till hur denna hysteri har kunnat uppstå kan nog spåras till en viss film som kom från Hollywood 2008. Filmen vi snackar om heter 21 och har skådisen Kevin Spacey i huvudrollen som professor Mickey Rosa. 21 bygger på en sann historia om en grupp studenter som under ledning av professor Rosa startar en blackjackklubb och utvecklar ett system att räkna kort som låter dem satsa högt och vinna stort. Sedan åker gruppen till Las Vegas för att spränga banken och vinna flera miljoner USD. Filmen har inspirerat miljontals spelare över hela världen till att försöka följa samma Blackjack system och lära sig hur man räknar kort och blir stormrik på kuppen.

Personliga Blackjack system
Visserligen kan man med all rätt fråga sig hur man kan snacka om system när det handlar om kortspel. I allt som har med kortspel att göra så brukar det väl vara slumpen som styr till hundra procent allra minst? Eller hur? Detta är helt och hållet rätt, i vart fall till en viss del. För grejen är att om du frågar vilken proffsspelare som helst om det här med förhållandet mellan Blackjack och strategier så kommer du att få exakt samma svar från dem allihop: Det finns en mängd olika Blackjack system som du kan lära dig för att på så sätt bli en mer framgångsrik spelare i Blackjack. Men alla man talar med säger också att ett Blackjack system är en mycket personlig grej. En grundregel verkar vara att om man har hittat sitt eget Blackjack system så ska man löpa linan fullt ut och se till att hålla fast vid sitt alldeles egna Blackjack system.

Spränga banken? Du behöver ett Blackjack system för att lyckas med det
Det är svårt – för att inte säga näst intill omöjligt – att vinna mot banken i Black jack. Det är denna enorma utmaning som gör att många spelare tycker om att spela Blackjack och som därför triggar dem att fortsätta sina till synes fåfänga försök att vinna mot banken. Det är här som ett fungerande Blackjack system är så pass ovärderligt som det faktiskt är. Om du har bestämt dig för att spränga banken en gång för alla så måste du ha med dig en noga uttänkt och väldigt medveten plan i rockärmen som du sedan nästan slaviskt ska följa till punkt och pricka. Om du tycker att det känns krångligt att hålla på och räkna kort när du spelar Blackjack så ska du veta att du är fri att utarbeta ett helt annat system som kanske passar bättre för dig. Det gäller ju som bekant att man måste kunna känna sig helt och hållet bekväm med det Blackjack system som man ska följa. Martingale, Fibonacci och Dalembert är namnet på några andra Blackjack system som också fungerar väldigt bra.

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.