Gratis blackjack på nätet

Blackjack är ett oerhört populärt kortspel bland spelare över hela världen. Det är dessutom ett anrikt casinospel med en mycket lång och dessutom innehållsrik historia. Blackjack har nämligen sina rötter i det gamla franska spelet Vingt-et-un, eller 21 som det kallas på svenska. Detta visar med all tänkbar tydlighet att släktskapet mellan Vingt-et-un och det kortspel som vi idag känner som Blackjack är mer nära än vad de flesta av oss kan tänka sig. Reglerna i blackjack är väldigt enkla och dessutom mycket tydliga. Det hela går alltså ut på att man som spelare ska få 21 eller en total summa som ligger så nära 21 som möjligt. I blackjack så spelar man inte mot de andra spelarna som sitter runt bordet – som man gör i till exempel poker – utan mot dealern. Det är tillåtet att plocka så många kort som man själv vill i blackjack. Spelet börjar dock med att man får två kort. Att plocka ett extra kort kallas för en Hit, men om man istället väljer att låta sig vara nöjd med de kort som man redan har på hand så kallas det för Stand, för att låna ett par uttryck från det sätt att uttrycka sig som de allra flesta spelare brukar använda sig av när de spelar blackjack.

Vad är en Blackjack för något?
Om din första hand skulle visa sig innehålla ett ess och en tia så har du fått en Blackjack eller en ”naturlig 21.” En Blackjack är den bästa tänkbara handen och den slår alla andra givar och händer.

Spela blackjack på nätet
Blackjack har blivit ännu mer poppis än någonsin tidigare tack vare internet. Numera kan man spela blackjack när som helst och i princip var som helst tack vare möjligheten att spela blackjack på nätet. Det finns inga begränsningar för det här med att spela blackjack på nätet eftersom du till och med kan spela via din mobbe. Det har väl aldrig tidigare varit så enkelt att spela blackjack som det är nu.

Spela gratis blackjack på nätet
Om du tillhör dem som kanske aldrig har spelat blackjack tidigare i ditt liv men som måhända ändå är nyfiken på hur man gör när man ska spela detta enormt populära kortspel så kan det vara bra och nyttigt att veta att man kan spela gratis blackjack på nätet. Det finns massor av spelsajter som erbjuder dig som besökare möjligheten till att få spela gratis. Att spela gratis blackjack på nätet är ett mycket bra sätt att kunna börja en fullkomligt lysande karriär som kortspelare i lugn och ro och dessutom i liten skala. När du spelar gratis så behöver du till exempel aldrig vara rädd för att du eventuellt skulle komma att förlora en massa pengar helt i onödan eftersom du inte satsar några egna pengar. Men kom för allt i världen ihåg att du inte heller kan räkna med att vinna några pengar. Gratis blackjack på nätet är bra på många sätt och vis men framför allt så är det gratis.

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.