Lär dig blackjack reglerna

Blackjack är ett av de populäraste spelen som finns inom kasinovärlden och ett spel som precis alla känner till. Men långt ifrån alla kan reglerna så låt oss gå igenom dem lite grundläggande.

Själva Blackjack går ut på att få högre summa på sina kort som man blivit tilldelad av dealern och det är utan att gå över 21, då har man förlorat. Man börjar med att få två kort, sedan väljer man enkelt om man vill stanna eller om man vill ha ett till kort, för att få högre summa på sina kort. Men kom ihåg att inte överstiga summan 21 för då förlorar man direkt.

Du kan fråga efter hur många kort du vill så länge du inte överstiger summan 21. Reglerna för Blackjack är väldigt enkelt att lära sig, det svåra är att läsa av spelet och veta när man ska stanna och när man ska ta ett nytt kort. Allt det där kommer med tiden och ingen är världsmästare på första försöket. Så det är bara att träna på och läsa på om olika tips angående blackjack på nätet för att träna upp dina färdigheter ännu mera. Man kan aldrig lära sig för mycket om blackjack, det är väldigt viktigt att komma ihåg.

Vad är dubbling?

Om du får på dina två första kort 7,8,9,10 eller 11 så får du en vinstmöjlighet till på travet. Då får du chansen att göra ytterligare en insats för att öka din vinst. När man dubblar så får man dock endast ett kort till, efter det måste du stanna.

Vad är splittning?

Om du får två kort av samma valör så kan du dubbla din insats och även splitta på korten och får då spela två separata händer. Du kan ta hur många kort du vill efter din splittning med undantaget vid två ess, då får man endast ett kort till efter splittning.

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.