Spela black jack på internet

Hej och välkomna till black jackens magiska värld på internet! Visst är det kanske charmigast att spela runt ett bord med en riktig dealer på ett faktiskt casino eller någon rökig bar, men det är inte så dumt att kunna göra det direkt från hemmet heller.

Sist jag spelade black jag på nätet så gjorde jag det på ett livebord där man kan interagera både med dealern och de andra som sitter runt samma bort. Med en kall dryck i handen och en skål cheez balls på databordet så var jag redo att ta an kvällens utmaning, och vilken utmaning det blev. Jag ska inte avslöja vilken sida det var för vilken roll spelar det ens? Det är samma skit överallt. Förlust på förlust på förlust, rätt vad det var så hade jag kastat en tusenlapp i sjön på en timma så det var dags för ett break. En snabbis på kooperativa för att fylla på mitt mat- och dryckesförråd var annalkande men jag tänkte att jag kan ju lika gärna kan spela bort en till hunka. Hör och häpna – jag vann en pott. Dubblade två händer och tripplade en tredje där jag sitter med 15, 17, och 18 pinnar. Jävlar tänkte jag, alltid ska man då ha otur. Men då hände det oväntade, banken drar ett ess, en tvåa, en till tvåa, och sen kom hjärter kung. Det slutade inte där heller, utan jag fortsatte kasta in pengar till dealern och vann hög efter hög efter hög. 5000 spänn slutade det på innan jag gav mig, det blev en sjuk mängd cheez balls det. 238 påsar närmare bestämt och jag var i himmelriket.

En cheez ball har jag inte stoppat i munnen efter min shopping bonanza, men vad gör det? Jag vann. Och firade. Kom ihåg det gott folk, ta hand om din bankrulle men glöm inte att ha kul för det du vinner!

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.