Strategi i Blackjack turneringar

Det krävs ingen större eller för den skull särskilt djuplodande kunskap om Blackjack för att kunna skapa sig själv ett vinnande övertag gentemot de andra spelarna som deltar i en Blackjack turnering. Själva grejen med just Blackjack turneringar bygger på att de allra flesta inte har en aning om hur man ska kunna förbättra sina egna chanser i denna för många ganska nya och ännu så länge helt främmande variant av kortspel. Blackjack turneringar skiljer sig ju som många vet ganska radikalt från det vanliga gängse sättet att spela Blackjack på så sätt att i Blackjack turneringar så är det inte dealern som man spelar emot – som ju är det vanliga traditionella sättet att spela Blackjack på – utan här är det alla de andra spelarna som sitter och spelar vid samma bord som utgör motståndet.

För de allra flesta är det här med strategi i Blackjack turneringar alltså fortfarande ett icke utforskat område. Detta betyder med andra ord att om du bara besitter viss grundläggande strategisk kunskap om Blackjack turneringar så kommer du per automatik att få ett garanterat övertag över dina motståndare. Ta dig därför tid att läsa den här artikeln – som kommer att beröra ämnet strategi i Blackjack turneringar – och be en stilla bön att ingen av de motståndare som du kommer att möta i nästa Black jack turnering inte har hittat den här texten.

Risk management
Låt oss som sagt ta en lite närmare titt på vilken strategi i Blackjack turneringar som du kan använda dig av för att hela tiden ligga steget före dina motståndare. En viktig strategi som du kan använda dig av i så gott som alla Blackjack turneringar – och även alla andra turneringar som du ställer upp i – brukar kallas för risk management och går ut på att du vid i vart fall något tillfälle kommer att behöva sätta en större del av din egen bankrulle på spel för att på så sätt få ett bättre läge i kampen om vinsten. Här krävs det av dig att du kan väga fördelar mot nackdelar för att på så sätt kunna avgöra om det är rätt läge för att lägga in denna stöt. Men kom bara ihåg att du ska köra denna strategi i lägen när du har oddsen på din sida. Satsa ALDRIG stora summor om du inte är helt säker på att kunna få utdelning för dina slantar.

Grundläggande strategi i Blackjack turneringar
En annan bra och användbar strategi i Blackjack turneringar som du alltid kan ha med dig i bakfickan när du ska slå dig ner vid ett spelbord är att hela tiden kasta ett getöga på hur dina motståndare spelar. Se till att du hela tiden kan anpassa din egen strategi efter deras sätt att spela. Om de andra öppnar väldigt lugnt så kan du på ett ganska enkelt sätt skapa lite oreda i hönsgården genom att chocka dem och lägga ett lite högre bet. Detta fungerar speciellt bra om det är du som lägger ditt bet sist av alla. Kom ihåg att variera ditt spel. Det kommer du nämligen att vinna på i långa loppet.

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.