Tips i Blackjack

Det finns faktiskt inte så många spel där man som spelare på egen hand kan skapa ett övertag över huset, men Blackjack är ett lysande undantag när det gäller detta. Du kan leta runt och försöka göra jämförelser nästan i det oändliga utan att lyckas. Blackjack är i princip det enda spel där du har en sportslig chans att få ett övertag över huset. Men för att lyckas som spelare så är det nog inte helt fel att känna till eller i vart fall ha ett visst hum om några tips i Blackjack. Låt oss därför ta och kika lite extra på några små men dock väldigt användbara och inte minst praktiska tips i Blackjack som du kan ha med dig i bakfickan nästa gång du spelar detta intressanta och spännande kortspel.

Har du aldrig spelat Blackjack förut så kan det vara en bra grej att börja din nya ”karriär” som korthaj med att spela på nätet. Det finns många anledningar till varför det är på nätet som du ska börja men en av de allra främsta är att oddsen på nätet är mycket bättre än jämfört med de odds som annars är vanliga på vanliga casinos och andra ställen i verkliga livet där det spelas Blackjack.

Det är alltid bra att ha en klar och tydlig bankrulle och att man håller sig slaviskt till den. Spela ALDRIG för pengar som du inte har utan bestäm dig i förväg för hur mycket pengar som du fixar att förlora innan du slår dig ner vid bordet och börjar spela Blackjack. Du ska inte heller försöka inbilla dig själv att en förlust kan ”repareras” med att du satsar ännu vildare i nästa giv. En bra tumregel som du kan ha med dig och försöka tänka på är att öka dina insatser när du vinner och att istället minska dem när du förlorar.

Var väldigt noga med att välja bord med varsamhet. Börja med att kika på din bankrulle och välj sedan ett spelbord där insatsen är högst fem procent av din bankrulle. Det är nämligen bättre med mindre och fler insatser än att du kanske på sin höjd kan göra ett par insatser. På så sätt kan du spela längre i och med att din bankrulle räcker längre och du får fler chanser att kunna klippa fina pengar.

Ett av de allra viktigaste tipsen som du över huvudtaget någonsin kommer att få är denna: Lägg upp en klar och tydlig strategi med ditt spel INNAN du börjar. Memorera din strategi så att du kan den utantill. Använd den! Håll fast vid din strategi oavsett vad som än händer eller inte händer under spelets gång. Vik inte av från din strategi en enda millimeter, vare sig åt höger eller åt vänster. Håll dig till den. Håll fast vid den som om den vore ditt allra sista hopp. Om du bara kan komma ihåg ett av dessa tips i Blackjack så är det detta tips som du ska komma ihåg. Din egen strategi är din allra bästa vän vid spelbordet.

This entry was posted in artiklar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.